Najboljša izbira za La Masio U40 je še vedno Messi

Najboljša izbira za La Masio U40 je še vedno Messi

Nogometni dresi za otroke Glede tega, ali se lahko Messi vrne na Camp Nou, vsi navijači vedo, da je Laporta edini razlog, ki ovira Messijev povratek, vendar Laporta tega zagotovo ne bo povedal v javnosti. Še vedno upa, da se bo Messi vrnil. , je v nedavnem intervjuju celo izrazil, da upa, da se bo Messi vrnil na prvo tekmo Nou Campa po izgradnji novega Camp Noua.
Za Messija je pravzaprav še vedno tisti, ki je rešil Camp Nou in Barcelono, ker v zadnjih letih, čeprav Messi ni naredil ničesar,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  lahko vpliva njegov vpliv in kamorkoli gre.Igralec iz La Masie ali tretje generacije iz Menga.
Messijev odhod je morda posledica finančnih težav Barcelone. To je neizpodbitno. Vendar pa je Messi vedno tisti, ki lahko zasluži več denarja za Barcelono, tako da na tej točki ne bi smeli šteti Laportate. Morda zato, ker je Messijev vpliv presegel Laportinega, zato mora Messi oditi, da bi pokazal vlogo in sposobnost Laporte v tej Barceloni.
Po Messijevem odhodu so trije junaki Treh sanj, https://www.nogometnidresiotroke.com/kot je Busques Peake, morda nekoliko nepomembni, saj se Laporta vedno boji Messijevega vpliva v ekipi, čeprav je bil Messi vedno tiho.Vendar je v slačilnici veliko škandalov. ki z eno roko pokrivajo nebo.
Za Inter Miami je koristno podpisati te igralce iz sanjske tretje ere La Masie. Njihov vpliv in njihova vloga v ekipi še vedno obstajata, U40 z Messijem v središču pa lahko igrajo bolje in igrajo s tihim razumevanjem dvorišču, kar se dejansko pozna v uspešnosti, vplivu in komercialnih prihodkih ekipe.
Če gre za prijateljsko tekmo, se lahko Inter Miami popolnoma zanese na igralce iz grozljive postave iz obdobja Dream III kot osnovo za reklamo. To ne bo le povečalo vpliva Inter Miamija, temveč jim bo omogočilo tudi veliko zaslužka. Za Messija, za igralce Barcelonine ekipe U40, lahko tu uživajo v nogometu,https://www.nogometnidresiotroke.com/ prav tako pa je to dobra končna destinacija za njih kot nogometaše skozi celotno kariero.


sunny898

314 Blog posts

Comments