Thuram postane novi favorit milanskega Interja

Thuram postane novi favorit milanskega Interja

Nogometni dresi za otroke Inter Milan je igral proti Romi, Lukakuju in Nerazzurri.Tudi stari prijatelj Meazze, kot je Mourinho, je bil na zadnji tekmi suspendiran in je samodejno izpustil srečanje s svojim starim klubom. Na takšnem stadionu Shura nista protagonista postala niti Lukaku niti Lautaro, Dimarco je spet pridobil občutek podajanja žoge, Thuram, ki je prišel iz bundeslige, je dosegel zmagoviti gol, tekmo je odločila Serie A. Novinci prevladujejo.
V prvem letu Serie A Thuramovo breme ni lahko: Inter Milan je zapustil Džeka, namesto Arnautovića, Sancheza pa je zamenjal tudi Inter Milan.Debelina napada ekipe ostaja nespremenjena, stari in mladi pa je tako majhna, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti da zdi se, da Lautaro vodi ekipo sam. Še več, na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone Thuram ni dosegel niti enega zadetka, kar je pošteno razsulo mentaliteto nerazzurrov, od tega prvoletnega novinca v Serie A vsi niso imeli posebej visokih pričakovanj.
Na začetku nove sezone se je Thuramova taktična postavitev nenadoma spremenila: da bi Lautaru odprl prostor, se je Thuram odločil bolj umakniti in Lautaru prepustil kazenski prostor. Po začetku sezone je milanski Inter dejansko uporabljal Thurama kot nihajočega krila, lahko prosto vstopa v kazenski prostor in lahko odpira ena na ena na levi strani, stopnja taktične svobode je drugačna.
V primerjavi z Dimarcovim junaškim udarcem v lanski sezoni je milanski Inter v tej sezoni očitno bolj pozoren pri razporeditvi na levi strani: Dimarco se še vedno širi, na levo je prestopil tudi Varela, na levo pa tudi Bastoni, https://www.nogometnidresiotroke.com/na pomoč je vskočil en osrednji branilec. Na novi močni strani ni treba posebej poudarjati, da Thuram prejema podporo v napadu. Ne glede na to, kje je, Thuram lahko udobno dobi žogo.
V Meazzi, ko je igral na položaju swingman, ki ga je poznal že v Bundesligi, mu ni bilo treba motiti umika, da bi podprl vezista, in Thuram je lahko igral prosto. Ko mu vezist pomaga v obrambi, mu njegovo debelo telo omogoča, da zaščiti žogo.V odprtih situacijah, ko se sooči z nasprotnikovim centralnim branilcem v napačnem položaju, lahko izkoristi svojo hitrostno prednost, da izsili preboj in ustvari rezultate za ekipo v prehodni napadi. Francoz s 4 goli in 5 podajami na prvih 10 tekmah Serie A pred začetkom sezone morda ni najmočnejši strelec v ekipi po sezoni 2004-05, mora pa biti najprimernejši strelec za milanski Inter.
Mlad in uspešen, z nenehnimi grožnjami, Thuram hitro absorbira vse o milanskem Interju, vključno z ekskluzivnimi proslavami Lukakuja in Lautara. Danes se je Thuramova prestopna cena povečala na 60 milijonov evrov.V tej ekipi, ki je minulo sezono prišla do finala lige prvakov, ima Thuram še veliko dela.


sunny898

264 Blog posts

Comments