Majica za drugo gostovanje Venice 2023-24

Majica za drugo gostovanje Venice 2023-24

Nogometni dresi za otroke  Kappa se je povezal z italijanskim Venezia FC, da bi predstavil nov drugi gostujoči dres ekipe za sezono 2023-24, s čimer je dokončal zadnji del klubske serije sezone 2023-24. Novi dres, ki je bil izdan po letni regati, je zasnovan kot poklon ikoničnim beneškim gondoljerjev in njihovi dediščini, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti s poudarkom na proslavljanju Benečanov in njihove edinstvene kulture.
Po lansiranju dresov pred tekmami za sezono 2023/24 ter domačih in gostujočih dresov to poletje je novi drugi gostujoči dres poklon gondoljerjem in njihovi povezavi s čudovitim mestom Benetke, ko se vozijo po beneških kanalih. Podedujte očetov posel in ga prenašajte iz roda v rod. Tako kot nogomet tudi gondoljerji po vsem svetuhttps://www.nogometnidresiotroke.com/ veljajo za kulturno ikono Italije in so sestavni del zgodovinske beneške regate. Beneška regata je ena najbolj spektakularnih in fascinantnih kulturnih tradicij v mestnem življenju in Benečani se vsako leto zberejo na Canalu Grande, da strastno proslavijo to zgodovinsko tradicijo.
Andrea Balbi, predsednik Združenja beneških gondoljerjev, je komentiral: "V imenu vseh gondoljerjev bi se rad zahvalil Beneškemu klubu, ker je prepoznal naš kulturni simbol in našo uniformo kot simbol Benetk. Zelo sem vesel. https://www.nogometnidresiotroke.com/Vse pohvale naši modri in belo črtasto uniformo za navdih pri drugi ekipi ekipe v gosteh. Ekipi želim vse najboljše in pridi Benetke!"
Nova kolekcija dresov se je rodila iz stalnega sodelovanja beneškega kluba z nemškim oblikovalskim studiem Bureau Borsche, ki je odgovoren za prenovo blagovne znamke kluba leta 2022. Edinstven dizajn drugega gostujočega dresa temelji na natančnem, svetlem in barvitem slogu, ki je najbolj očiten simbol Benetk.
Horizontalne modre, sive in bele črte so vizualni poklon tradiciji gondoljerjev, rdeči detajli pa zlahka spominjajo na barve zastave San Marco.https://www.nogometnidresiotroke.com/ Polo ovratnik doda dodaten pridih nostalgije in elegance ter se popolnoma ujema z vintage in klasičnim vzdušjem kolekcije.


sunny898

254 Blog posts

Comments